Wie is Millie By Sofie?

 

Hoi, ik ben Sofie, mama van Mila en Lio, getrouwd met Dave sinds 2013 en wonende te Edegem.

 

Na mijn studies Toegepaste Psychologie heb ik mijn weg gevonden naar het CLB waar ik intussen al meer dan 10 jaar kinderen, ouders en scholen begeleid.

 

Mila, mijn prachtige oudste dochter is mijn creatief popje en zo zorgzaam voor haar kleine zus. Lio is mijn kleine leeuw. Al van in de buik moeten vechten en haar mannetje staan. Twee pittige dames, elk met hun eigen talenten en mooie persoonlijkheid.

 

Mijn jongste dochter heeft me eigenlijk een levensles geleerd en me doen inzien dat ik voor mijn dromen moet gaan. Dat je erg sterk kan zijn, je enorm veel aan kan en je ook positief met tegenslagen kan omgaan.

 

Dat heeft me er toe aangezet om een opleiding te volgen voor babymassage aangevuld met baby yoga. Intussen ben ik docent in de shantala babymassage.

 

Mijn twee meisjes zijn mijn inspiratie en hun naam zit verwerkt in Mil(a)Li(o)e. Millie betekent daarnaast ook ‘ambitieus’ en ‘sterk’. Dat is waar ik voor wil staan. Sterktes in jezelf bovenhalen, een sterke band aangaan en vooral je kind in zijn/haar sterktes en krachten zetten! Je kan het ook letterlijk nemen, want de massage versterkt de spieren van je baby en zijn/haar volledige lichaampje.

 

Ontdek hier mijn volledige aanbod.

 

Hopelijk tot binnenkort!

 

Liefs, 

Sofie