Carolien

Ik vond de babymassage en baby yoga een zeer fijne ervaring met oefeningen die meteen toepasbaar waren. Omdat Sofie mee doet op een pop konden we het samen direct toepassen. Alle info is heel duidelijk, to the point zonder 'te veel' te zijn maar heel concreet en bruikbaar. Het leukste vond ik het direct contact met Cas, anders dan 'gewoon spelen'.

 

Evelien

Ik vond het heel leerrijk. Wat ik het leukst vond is dat ik nu veeel meer stil sta bij aanrakingen, ik sta meer stil bij het heerlijke gevoel van mijn handen op zijn blote warme lijfje. Instant verliefd gevoel! Voordien was dit iets waar ik niet zo bij stil stond maar dankzij je sessies heb ik ontdekt dat dit super fijn is om te doen. 

Handig en tof ook dat je een bundel krijgt plus een flesje olie. Bevalt veel beter dan de mustela olie trouwens. 

Ik ben heel blij dat de sessie live kon doorgaan. Online zou ik dit persoonlijk minder tof vinden denk ik, moeilijker om uit te leggen en vragen te stellen. 

Kortom: heel blij met je twee leerrijke bezoekjes. Ik heb dan ook geen “minder toffe” bemerkingen :-) 

 

Groetjes, en nog heel veel succes met je onderneming, ik hoop dat het een groot succes wordt! 

Evelien 

 

Annelies

Wat ik heel leuk vond was de aangepaste yoga-oefeningetjes en massagetechnieken voor Sarah haar “probleempjes” 😊
We vonden het beide echt leuk en hebben ervan genoten!

 

Lieselot

Ik vond het echt heel goed! Live zal je wrs nog wel meer kunnen bijsturen.

Ik denk dat het wel zou geholpen hebben als ik tussen sessie 1 en 2 eens zelf zou geoefend hebben. Dan had ik in sessie 2 gerichter vragen kunnen stellen. Maar dat ligt vooral bij mezelf natuurlijk 😉