Tijdens de zwangerschap

 

Babymassage en baby yoga vóór de bevalling

 

Tijdens dit uur leer je de voordelen van babymassage en welke massagetechnieken je vanaf de geboorte kan toepassen, zelfs bij vroeggeboorte. We bekijken ook enkele yoga oefeningetjes en oefenen dit alles samen bij jou thuis*.

 

Deze sessie kost € 50. We oefenen samen op de poppen die ik meebreng.

Nadien krijg je een handleiding als geheugensteuntje zodat jij dit na je bevalling meteen kan toepassen.

 

De sessies vinden bij jou thuis plaats, in de vertrouwde en geruststellende omgeving. Uiteraard verloopt alles Covid-19 proof, draag ik een mondmasker tijdens de sessie en houden we voldoende afstand.

 

Dragen met draagdoek

 

Ben je zwanger dan kan je het dragen alvast aanleren. Tot het derde trimester kan dit nog comfortabel.

Tijdens deze sessies geef ik je uitleg en advies omtrent het dragen van je baby met een draagdoek. Ik kom hiervoor bij jou aan huis*.

 

Je krijgt uitleg over de verschillende soorten draagdoeken, wat de juiste houding is voor je kindje en natuurlijk hoe je het doek draagt.

 

Na een eerste sessie ga je zelf aan de slag door te oefenen en wanneer het voor jou uitkomt spreken we af voor de vervolgsessie waarbij we bespreken wat goed gaat en waar je eventueel nog hulp bij nodig hebt.

 

Deze 2 sessies 'dragen met draagdoek' kosten samen 75€.

 

Het dragen van je kindje heeft heel wat voordelen. Ellen Sergeant van de Babykangoeroe schreef hierover een gastblog die je hier kan lezen.

 

Voel je je niet comfortabel om deze sessie live aan huis te laten doorgaan dan is er steeds de mogelijkheid deze live online te houden.

 

Wil jij graag je sessie reserveren of heb je nog wat bijkomende vragen, neem dan hier contact met me op. Je kan een antwoord verwachten binnen de 48 uur.

 

*Bij verplaatsingen verder dan 30km wordt een vergoeding van € 0,37 per gereden km aangerekend.