Praktisch

Voor een sessie heb je niet echt veel nodig. We vragen je een grote handdoek en een kleine handdoek of tetra doek klaar te leggen. Verder leg je best de verzorgingsspullen van je baby in de buurt, zo’n massage kan activerend werken op de spijsvertering :-) 

 

Zelf draag je kleding waar jij je het makkelijkst in voelt. De temperatuur in de ruimte is idealiter tussen de 22° en 24°C.

 

Ik breng de massageolie mee en een pop waar ik de oefeningen op voordoe. Als je al een ouder kindje hebt kan hij/zij ook gerust betrokken worden tijdens de sessies. Na afloop krijg je een flesje massageolie en een handleiding om thuis zelf verder aan de slag te gaan.

 

Zorg er, in de mate van het mogelijke, voor dat je baby niet te hongerig of moe is. Uiteraard kunnen we de sessie steeds even onderbreken om je baby te voeden of te verschonen.

 

Na een sessie zal je baby vaak ook meer honger hebben dan dat je normaal gewend bent. Dat is perfect normaal.

 

De sessies vinden bij jouw thuis plaats, in de vertrouwde en geruststellende omgeving. Uiteraard verloopt alles Covid-19 proof, draag ik een mondmasker tijdens de sessie en houden we voldoende afstand.

 

Voel je je niet comfortabel om deze sessie live aan huis te laten doorgaan dan is er steeds de mogelijkheid deze live online te houden.

 

Bij verplaatsingen verder dan 30km (heen en terug) wordt een vergoeding van € 0,37 per gereden km aangerekend.

 

Wil jij graag je sessie reserveren of heb je nog wat bijkomende vragen, neem dan hier contact met me op. Je kan een antwoord verwachten binnen de 48 uur.